ilmu pelet perangsang birahi

PELET PULUNGSARI

Niyatingsun amatek ajiku si Pulunggana Pulungsari, mijil sing sanubari, mubyar tengahing dhadhaku, wong sing mulat teka welas teka asih, asih saking karsaning Allah”. Donga punika kawaos yen badhe kesah nyambut damel, njalari kinasihan ing lurahipun lan sinuyudan ing kareh-rehanipun. Lampahipun : siyam 14 dinten lan patigeni sadinten sadalu.
Iklan

Tinggalkan Balasan

Isikan data di bawah atau klik salah satu ikon untuk log in:

Logo WordPress.com

You are commenting using your WordPress.com account. Logout /  Ubah )

Foto Google+

You are commenting using your Google+ account. Logout /  Ubah )

Gambar Twitter

You are commenting using your Twitter account. Logout /  Ubah )

Foto Facebook

You are commenting using your Facebook account. Logout /  Ubah )

Connecting to %s