ilmu pelet wanita gratis

Manteranya : Bismillaahirrohmaanirrohiim Unggut-unggut sukma ngelayung Kencala manis madune tawon Ora manis madune tawon Masih manis oba suaraku Yen aku sukma ngelayung Ayuh nok ..( ISI TARGET ).turu bareng karo aku Tata Laku: Puasa 1 hari sepeti puasa romadhon Selama puasa , mantra dibaca99x pada tengah malam sambil membayangkan wajah orang yang dituju Iklan

master ilmu pelet dan ilmu gendam

SYAHADAT 9 KALI SHOLAWAT 9 KALI ALLOHU AKBAR 9 KALI BISMILAHIROHMANIRROHIM INGSUN MATEK AJIKU SI GENDAM ASMORODONO SUN KONGKON NGGOLEKI BLUMBUNG PANGGAWE SARI SUN KONGKON NGLEBONI GUWO GARBANE…………………(SEBUT NAMA TARGET) TEMU TURU TANGEKNO TEMU TANGI LUNGGUHNO TEMU NGADEK RIRINEN MRIPATE BENYAWANG AKU SING BECIK RIRINEN IRUNGE BEN NGGONDO AKU SING BECIK RIRINEN KUPINGE BEN NGRUNGOKAKE…